Over C-delight

C-Delight is een Leonidas winkel wat u dus een garantie van kwaliteit biedt.

Onze missie is om de lekkerste pralines van de beste kwaliteit toegankelijk maken voor iedereen. Onze Leonidas-winkel kan bogen op de traditie en ervaring van Leonidas die sinds 1913 verse en heerlijke pralines aanbiedt tegen een eerlijke prijs.
Wij bieden in onze winkel zeer breed gamma aan chocolade, verse en kwalitatieve pralines en delicatessen (speculaas, confituur, koekjes, alcoholvrije drank, cava, wijn, advocaat en honing, ….) aan.

Als u in de buurt bent, bewonder gerust even onze etalage (en kom gerust binnen). Wij hebben een grote rotatie in ons aanbod en dus steeds verse producten. Dit alles aan een optimale prijs-kwaliteitsverhouding.

De winkel is goed gelegen in een shoppingcenter aan de rand van de stad met veel parkeergelegenheid en vlakbij de E40 en Flanders Expo.

Wij hechten zeer veel belang aan een persoonlijke insteek op basis van een creatieve en decoratieve visie. Bij ons is de klant koning. Een vlotte bediening, flexibele dienstverlening, oplossingsgerichte aanpak en een luisterend oor zijn onze handelsmerken.

Zowel consumenten als bedrijven zijn bij ons welkom voor een lekker chocoladecadeau op maat.

Consumenten vinden bij een passend geschenk voor de belangrijke persoonlijk momenten in het leven: Kerstmis, Valentijn, Pasen, start & einde school, Halloween en Sinterklaas. Bij ons koop je niet enkel  ‘chocolade’, maar een moment “geluk” (= beleving).

 

Bedrijven kunnen dan weer terecht voor exclusieve relatiegeschenken of een passende attentie bij events, bij personeelsfeesten of gewoon bij de koffie. 
U contacteert ons en wij werken een oplossing op maat uit waarmee u uw relaties en medewerkers meer dan aangenaam verrast. 

Wij zorgen voor de verpakking en leveren alles op het bedrijf voor een vaste afgesproken all-in prijs.

Kortom, C-Delight, staat voor momenten van geluk met uw familie, vrienden en klanten. Kwaliteit en persoonlijke service voor een eerlijke prijs

Cathérine De Schepper, zaakvoerder